Puromuz2.com: Aromalı Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, derunmaslahatiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar büsbütün size özeldir. Fakat tekrar bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç nöbetçi var! 1- Puro Seçimi Ben bu ovamda günün her saatinde derunmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz bile keyfinize bakılırsa, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetçi Etme ülke inşaı Karayip purolarda derunmeden önce nemliliğini yoklama eylemek gerekir. Bu Toscanello derunin muteber bileğil. Toscanello severler damak zevklerine bakılırsa farklı gönen oranlarında derunmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş altı da deneme yanılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi gereken önemli bir kural var. Puro yalnızca lakin yalnızca kokusuz felaketle yakılır! Puro her vakit ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kadar benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kadar dem yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro rağbet ve alaka gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde benzeyen. Emin olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken sıcaklık puroya direk ulaşım etmemelidir. Coşkun maviliği purodan beş altı uzak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her kanatı alya döndüğünde kızartma maslahatlemini başardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 aşama eğimle, aleve tam ulaşım etmeyecek şekilde tutun. Bu maslahatlemi yaparken bütün ayak tabanığın bedel yanması gerektiği derunin puroyu aynı zamanda manzum bir şekilde 360 aşama döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına tabii alevli çakmalara bakılırsa beş altı daha uzakta tutmanızda yarar var. çünkü, bu tarz çakmaklar çok mukavemetlidür ve bir küme benzeyen tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma maslahatlemi tabii alevli çakmaklarla, beş altı vakit alabilir. Bu müddet size hengâm kaybı kadar nazarükebilir lakin puro dayanç ve mesai gerek. 5- İyi Yandığını Denetçi Etme Şimdi puroyu ne yaktığınımızı yoklama edelim. Puroyu kızartma maslahatleminden sonrasında aykırı çevirip çehreünüze beş altı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya ferahçe sonuçsuz üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer bütün fut kıpkırmızı ise yakma maslahatlemini başarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her kanatı tam yanmamışsa, doğrusu bütün fut kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu gagaınıza gdolayın. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kükürt veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki bayağı nefes daha çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış kol da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Kolayçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, çıktı puronuz derunime amade. Peki ya siz amade mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıtoprak çıtoprak derunilmeli. Alacağınız her nefes beyninde en azından 40 saniye istemek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kadar derunmeye çalışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı derunimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da hoppadak hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı derunmeye devam ederseniz, puro o derece ateşlaşır ki hiç derunilemeyecek duruma gelebilir. Değersiz bir uyarı: Puro, sigara kadar ciğere çekilmez. Kötü ferahçe ağıza doldurulur ve kâm almaçların dumanla uyarılmasına mezuniyet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıanaçın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha az rağbet gösterdiğinizin bir maslahataretidir. Sönen puronun küllerini bir güzel temizleyin. Bunun derunin kürdan kadar bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri bir güzel temizlediğinizden sakıncasız olduktan sonrasında puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim deruntiğim Toscanello derunin gene yakma dava oluşum etmez. Fakat eloğlu inşaı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda acılık hissedeceğinizi kaydetmek isterim.

Eğer puro nitelikli bir puro ise 15 sene ayrıca daha uzun bir müddet üstelik saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kadar puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve pekâlâ şgeri olan 2 kuralı demeız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın zeminın hararet ayarıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız zemin sıcaklığının 16 ila 18 aşama beyninde başüstüneğundan sakıncasız olmanız gerekiyor. Aşiyan içinde bu sıcaklığı yakalamanız olabildiğince zordur. Bu yüzden zemin sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lazım yoktur. Ancak pekâlâ şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza zeminını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda hiçbir dava ile kontralaşmazsınız. Saklama zeminı sıcaklığında ana dava zeminın ilgisiz bileğil bir küme sıcak olmasıdır. Çünkü muhafaza zeminı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile kontralaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise muhafaza zeminının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet bir küme kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Kuşkusuz gönen muhafaza zeminı sıcaklığına bakılırsa trok gösterecektir ve bu yüzden bile muhafaza zeminı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro muhafaza kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yok ise herhangi bir sonuçsuz geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca sonuçsuz geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza zeminının sonuçsuz geçirmemesi ve buna sargılı olarak da kutu derunindeki gönen ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak derunin anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı sağlayacak pekâlâ sonuçsuz geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En çok humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları pekâlâ sonuçsuz geçirmedikleri derunin başka rakiplerine yetişkin başkalık atarlar. Eğer puro saklamaya karar verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/