Puromuz2.com: Kaliteli Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, karınfiiliniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar büsbütün size özeldir. Fakat yeniden de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç yer var! 1- Puro Seçimi Ben bu tasarmda hasetn her saatinde karınmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz de keyfinize göre, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrolör Ika Kez inşaatı Karayip purolarda karınmeden önce nemliliğini denetçi etmek gerekir. Bu Toscanello karınin meri değil. Toscanello severler damak zevklerine göre farklı rutubet oranlarında karınmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş altı da tecrübe yanılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi gereken hayati bir şart şurt var. Puro yalnızca amma yalnızca kokusuz tehlikele yakılır! Puro her dem evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo gibi benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler gibi koku yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro rağbet ve ilgi lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde andıran. Emniyetli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken şule puroya düver münasebet etmemelidir. Coşkun maviliği purodan beş altı uzak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her tarafı alya döndüğünde kızartma fiillemini başlangıçardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 rütbe eğimle, aleve tam münasebet etmeyecek şekilde tutun. Bu fiillemi yaparken bütün ayağın hemayar yanması gerektiği karınin puroyu aynı zamanda tekdüze bir şekilde 360 rütbe döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına doğal alevli çakmalara göre beş altı elan uzakta tutmanızda yarar var. Zira, bu biçim çakmaklar çok mukavemetlidür ve bir küme andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma fiillemi doğal alevli çakmaklarla, beş altı dem alabilir. Bu süre size aralık kaybı gibi nazarükebilir amma puro götürüm ve mesai lüzum. 5- İyi Yandığını Kontrolör Ika Şimdi puroyu ne yaktığınımızı denetçi edelim. Puroyu kızartma fiilleminden sonrasında ters çevirip tarafünüze beş altı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya hafifçe âlem üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer bütün basamak kıpkırmızı ise yakma fiillemini başlangıçarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her tarafı tam yanmamışsa, doğrusu bütün basamak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu kavşakınıza götürün. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kükürt yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki ıvır zıvır dem elan çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış kısım da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yavaşçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz karınime amade. Peki evet siz amade mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkötü çıkötü karınilmeli. Alacağınız her dem arasında en azından 40 saniye eğlenmek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara gibi karınmeye çkızılışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı karınimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yalnız hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı karınmeye devam ederseniz, puro o kadar dokunaklılaşır ki hiç karınilemeyecek duruma gelebilir. Ufak tefek bir uyarı: Puro, sigara gibi ciğere çekilmez. Kötü hafifçe ağıza doldurulur ve lezzet almaçların dumanla ikazlmasına müsaade verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan az rağbet gösterdiğinizin bir fiilaretidir. Sönen puronun küllerini enikonu temizleyin. Bunun karınin kürdan gibi bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri enikonu temizlediğinizden emniyetli olduktan sonrasında puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim karıntiğim Toscanello karınin yeniden yakma iş oluşum etmez. Fakat sahiplik inşaatı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda meraret hissedeceğinizi açıklamak isterim.

Eğer puro kaliteli bir puro ise 15 sene ayrıca elan uzun bir süre birlikte saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar gibi puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve kesin şpeş olan 2 şart şurtı medlulız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın zeminın alev değerıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız zemin sıcaklığının 16 ila 18 rütbe arasında evetğundan emniyetli olmanız gerekiyor. Dar içinde bu sıcaklığı yakalamanız bayağı zordur. Bu yüzden zemin sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza gerek yoktur. Ancak bittabi eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza zeminını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda tek iş ile zıtlaşmazsınız. Hıfız zeminı sıcaklığında üs iş zeminın dargın değil bir küme hamam olmasıdır. Çünkü muhafaza zeminı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile zıtlaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise muhafaza zeminının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer bir küme kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Elbet rutubet muhafaza zeminı sıcaklığına göre değiş tokuş gösterecektir ve bu yüzden de muhafaza zeminı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro muhafaza kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yasak ise rastgele bir âlem geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca âlem geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza zeminının âlem geçirmemesi ve buna bağlı olarak da kutu karınindeki rutubet ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak karınin anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı sağlayacak kesin âlem geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En oflaz humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları kesin âlem geçirmedikleri karınin özge rakiplerine oylumlu fark atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/