Puromuz2.com: Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, mideişleminiz ve keyfine vardığınız tüm tatlar külliyen size özeldir. Ancak tekrar de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç sınır var! 1- Puro Seçimi Ben bu yazımda hasetn her saatinde midemeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz de keyfinize göre, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrolör Etme Oba inşaı Karayip purolarda midemeden önce nemliliğini denetçi eylemek gerekir. Bu Toscanello midein makbul değil. Toscanello severler damak zevklerine göre farklı gönen oranlarında midemeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak berenarı da sınama cepheılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi gereken hayati bir kaide var. Puro yalnızca amma yalnızca kokusuz hınçle yakılır! Puro her devir evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabilinden benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kabilinden belirti yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro nispet ve ilgi ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde doğru. Emniyetli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken flama puroya dikme bağlantı etmemelidir. Coşkun maviliği purodan berenarı ırak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yerı alya döndüğünde kızartma işlemlemini esasardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 denli eğimle, aleve tam bağlantı etmeyecek şekilde tutun. Bu işlemlemi yaparken tüm ayağın bedel yanması gerektiği midein puroyu aynı zamanda rabıtalı bir şekilde 360 denli döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına doğal alevli çakmalara göre berenarı elan uzakta tutmanızda yarar var. Zira, bu tarz çakmaklar çok dayanıklıdür ve okkalı doğru tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma işlemlemi doğal alevli çakmaklarla, berenarı devir alabilir. Bu süre size saat kaybı kabilinden gözükebilir amma puro götürüm ve himmet ister. 5- İyi Yandığını Kontrolör Etme Şimdi puroyu kesinlikle yaktığınımızı denetçi edelim. Puroyu kızartma işlemleminden sonrasında ters çevirip dulukünüze berenarı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya rahatçe âlem üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm bacak kıpkırmızı ise yakma işlemlemini esasarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her yerı tam yanmamışsa, yani tüm bacak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu kenarınıza götürün. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kükürt yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü ıvır zıvır dem elan çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış kısım da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yumuşakçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, artık puronuz mideime apiko. Evet evet siz apiko mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıleke çıleke mideilmeli. Alacağınız her dem beyninde en azcaından 40 saniye intizar etmek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kabilinden midemeye çdüzenışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı mideimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da vakit kaybetmeden hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı midemeye devam ederseniz, puro o kadar dokunaklılaşır ki hiç mideilemeyecek duruma gelebilir. ıvır zıvır bir uyarı: Puro, sigara kabilinden ciğere çekilmez. Yaman rahatçe ağıza doldurulur ve dilsiz kameraların dumanla uyarılmasına icazet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan azca nispet gösterdiğinizin bir işlemaretidir. Sönen puronun küllerini yakinen temizleyin. Bunun midein kürdan kabilinden bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri yakinen temizlediğinizden emniyetli olduktan sonrasında puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim midetiğim Toscanello midein gene yakma sorun teşkil etmez. Ancak oba inşaı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda kederlilik hissedeceğinizi kaydetmek isterim.

Eğer puro birinci sınıf bir puro ise 15 sene ayrıca elan uzun bir süre birlikte saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabilinden puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve kesin şpeş olan 2 kaideı fehvaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın zeminın hararet dereceıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız zemin sıcaklığının 16 ila 18 denli beyninde başüstüneğundan emniyetli olmanız gerekiyor. Mekân içinde bu sıcaklığı yakalamanız enikonu zordur. Bu yüzden zemin sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza ister yoktur. Fakat şüphesiz şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama zeminını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda tek sorun ile katlaşmazsınız. Hıfız zeminı sıcaklığında hakikat sorun zeminın soğuk değil okkalı har olmasıdır. Çünkü saklama zeminı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile katlaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise saklama zeminının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet okkalı kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Nasıl gönen saklama zeminı sıcaklığına göre trok gösterecektir ve bu yüzden de saklama zeminı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro saklama kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde namevcut ise rastgele bir âlem geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca âlem geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama zeminının âlem geçirmemesi ve buna destelı olarak da kutu mideindeki gönen ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak midein anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı katkısızlayacak kesin âlem geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En düzgün humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları kesin âlem geçirmedikleri midein başka rakiplerine koca üstelik atarlar. Eğer puro saklamaya karar verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/