Puromuz2.com: Türkiye Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, sinemeslekiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar ağız ağıza size özeldir. Fakat tekrar de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç gözcü var! 1- Puro Seçimi Ben bu makalemda günün her saatinde sinemeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz de keyfinize bakılırsa, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Arama Etme Yönetim yapımı Karayip purolarda sinemeden önce nemliliğini muayene buyurmak gerekir. Bu Toscanello sinein geçerli değil. Toscanello severler damak zevklerine bakılırsa farklı gönen oranlarında sinemeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak biraz da tecrübe cihetılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi gereken hayati bir kural var. Puro sadece ama sadece kokusuz coşkunlukle yakılır! Puro her gün ya büfecir gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabil benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kabil koku yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro nispet ve ilgi gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde yakın. Emin olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken alaz puroya direk değme etmemelidir. Ateşin maviliği purodan biraz uzak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yakaı kırmızıya döndüğünde kızartma mesleklemini kelleardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 denli eğimle, aleve tam değme etmeyecek şekilde tutun. Bu mesleklemi yaparken bütün ayağın müsavi yanması gerektiği sinein puroyu aynı zamanda derneşik bir şekilde 360 denli döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna tabii alevli çakmalara bakılırsa biraz henüz uzakta tutmanızda kâr var. çünkü, bu şekil çakmaklar çok çelimlidür ve çokça yakın tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma mesleklemi tabii alevli çakmaklarla, biraz gün alabilir. Bu müddet size zaman kaybı kabil bölümükebilir ama puro sabır ve say gerek. 5- İyi Yandığını Arama Etme Şimdi puroyu kesinlikle yaktığınımızı muayene edelim. Puroyu kızartma meslekleminden sonra münasebetsiz çevirip çehreünüze biraz yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya hoppaçe ambiyans üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer bütün kadem kıpkırmızı ise yakma mesleklemini kellearı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her yakaı tam yanmamışsa, yani bütün kadem kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu kavşakınıza gnaşin. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kibrit veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki küçük dem henüz çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış kısım da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Hoppaçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, daha çok puronuz sineime hazır. Peki ya siz hazır mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıleke çıleke sineilmeli. Alacağınız her dem beyninde en azından 40 saniye beklemek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kabil sinemeye çalışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı sineimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da elden hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı sinemeye devam ederseniz, puro o derece ateşlaşır ki hiç sineilemeyecek duruma gelebilir. ıvır zıvır bir uyarı: Puro, sigara kabil ciğere çekilmez. Esrar hoppaçe ağıza doldurulur ve dilsiz azrailların dumanla ikazlmasına destur verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıanaçın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz az nispet gösterdiğinizin bir meslekaretidir. Sönen puronun küllerini büsbütün temizleyin. Bunun sinein kürdan kabil bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri büsbütün temizlediğinizden tehlikesiz olduktan sonra puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim sinetiğim Toscanello sinein yine yakma mesele teşkil etmez. Fakat ülke yapımı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda kederlilik hissedeceğinizi açıklamak isterim.

Eğer puro birinci sınıf bir puro ise 15 yıl hatta henüz uzun bir müddet birlikte saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabil puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve kesinkes şgeri olan 2 kuralı anlamız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın dünyaın hararet değerıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız dünya sıcaklığının 16 ila 18 denli beyninde olduğundan tehlikesiz olmanız gerekiyor. Nesil ortamında bu sıcaklığı yakalamanız berenarı zordur. Bu yüzden dünya sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza ister yoktur. Ancak nasıl eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız dünyaını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda hiçbir mesele ile karşıtlaşmazsınız. Hıfız dünyaı sıcaklığında hakikat mesele dünyaın dargın değil çokça sıcak olmasıdır. Çünkü hıfız dünyaı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile karşıtlaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise hıfız dünyaının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer çokça kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Elbette gönen hıfız dünyaı sıcaklığına bakılırsa trok gösterecektir ve bu yüzden de hıfız dünyaı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro hıfız kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde nanay ise rastgele bir ambiyans geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta ambiyans geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız dünyaının ambiyans geçirmemesi ve buna ilişkilı olarak da kutu sineindeki gönen ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak sinein anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı sağlayacak kesinkes ambiyans geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En bol humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları kesinkes ambiyans geçirmedikleri sinein vesair rakiplerine yüce nüans atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/