Puromuz2.com: Ucuz Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, mideçalışmainiz ve keyfine vardığınız tüm tatlar büsbütün size özeldir. Fakat tekrar de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç puan var! 1- Puro Seçimi Ben bu makalemda günün her saatinde midemeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz de keyfinize gereğince, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Yoklama Etme Yabancı özümlemeı Karayip purolarda midemeden önce nemliliğini arama buyurmak gerekir. Bu Toscanello midein uygulanan değil. Toscanello severler damak zevklerine gereğince farklı nem oranlarında midemeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak bir zaman da tecrübe taliılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi müstelzim önemli bir nizam var. Puro sadece fakat sadece kokusuz öfkele yakılır! Puro her hin evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo üzere benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler üzere koku yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilişik ve ilgi lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde andıran. Emniyetli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken alaz puroya düver ilişki etmemelidir. Ateşli maviliği purodan bir zaman ırak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yüzı kırmızıya döndüğünde kızartma çalışmalemini serardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 kerte eğimle, aleve tam ilişki etmeyecek şekilde tutun. Bu çalışmalemi yaparken tüm tabanğın yeksan yanması gerektiği midein puroyu aynı zamanda metodik bir şekilde 360 kerte döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna natürel alevli çakmalara gereğince bir zaman elan uzakta tutmanızda kâr var. çünkü, bu soluk çakmaklar çok diridür ve şu denli andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma çalışmalemi natürel alevli çakmaklarla, bir zaman hin alabilir. Bu müddet size zaman kaybı üzere haneükebilir fakat puro dayanç ve iş lüzum. 5- İyi Yandığını Yoklama Etme Şimdi puroyu nasıl yaktığınımızı arama edelim. Puroyu kızartma çalışmaleminden sonrasında zıt çevirip yüzünüze bir zaman yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yeğniçe tarz üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm kadem kıpkırmızı ise yakma çalışmalemini serarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her yüzı tam yanmamışsa, kısaca tüm kadem kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu dudakınıza gnaşin. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kibrit veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki ufak tefek nefes elan çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış parti da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Uçukçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz mideime apiko. Evet evet siz apiko mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıiftira çıiftira mideilmeli. Alacağınız her nefes ortada en azından 40 saniye aramak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara üzere midemeye çalışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı mideimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da hoppadak hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı midemeye devam ederseniz, puro o derece kederlaşır ki hiç mideilemeyecek duruma gelebilir. Değersiz bir uyarı: Puro, sigara üzere ciğere çekilmez. Kötü yeğniçe ağıza doldurulur ve lezzet kameraların dumanla uyarılmasına cevaz verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan az ilişik gösterdiğinizin bir çalışmaaretidir. Sönen puronun küllerini sıkı temizleyin. Bunun midein kürdan üzere bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri sıkı temizlediğinizden emin olduktan sonrasında puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim midetiğim Toscanello midein yine yakma sıkıntı oluşum etmez. Fakat sahiplik özümlemeı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda meraret hissedeceğinizi kaydetmek isterim.

Eğer puro birinci sınıf bir puro ise 15 yıl hatta elan uzun bir müddet de saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar üzere puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve muhakkak şarka olan 2 nizamı anlamız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın havaın alev değerıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız hava sıcaklığının 16 ila 18 kerte ortada başüstüneğundan emin olmanız gerekiyor. Ocak içinde bu sıcaklığı yakalamanız olabildiğince zordur. Bu yüzden hava sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza gerek yoktur. Ama şüphesiz şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama havaını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda hiçbir sıkıntı ile kontralaşmazsınız. Muhafaza havaı sıcaklığında üs sıkıntı havaın ilgisiz değil şu denli hamam olmasıdır. Çünkü saklama havaı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile kontralaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise saklama havaının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet şu denli kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Pekâlâ nem saklama havaı sıcaklığına gereğince takas gösterecektir ve bu yüzden de saklama havaı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro saklama kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde nanay ise rastgele bir tarz geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta tarz geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama havaının tarz geçirmemesi ve buna bandajlı olarak da kutu mideindeki nem ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak midein anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı esenlayacak muhakkak tarz geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En dobra humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları muhakkak tarz geçirmedikleri midein vesair rakiplerine balaban üstelik atarlar. Eğer puro saklamaya karar verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/